Putin'den Yeni Zelanda açıklaması: Terör saldırısının amacı ülkeyi sarsmak

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Yeni Zelanda'da iki camiye düzenlenen terör saldırısının, ülkeyi sarsmayı amaçladığını söyledi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Putin, Kırım ve Sivastopol kentinde toplum temsilcileriyle yaptığı görüşmede, Yeni Zelanda'da camilere yapılan terör saldırısını değerlendirdi.
Saldırıda ölenler için üzüntülerini dile getiren Putin, "Yeni Zelanda'daki korkunç terör saldırısının amacı ülkeyi sarsmaktır." dedi. Terör eylemlerinin her ülke için tehlikeli olduğunu belirten Putin, Rusya'nın bu tür saldırılara izin vermeyeceğini kaydetti.
Yeni Zelanda'nın Christchurch kentinde, cuma namazı sırasında 10 dakika arayla iki camiye düzenlenen terör saldırılarında 50 kişi yaşamını yitirmişti.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Endonezya'da alarm! Lewotobi Laki-Laki Yanardağı patladı: Uçak seferleri iptal
Trump'ın adımı sonrası akıllardaki soru: ABD, İran’ı vuracak mı? Abdulkadir Selvi yazdı
"İran’da rejim değişikliği" söylemleri... İddia: Trump ikna olmadı ama 'ani hamle' seçeneği masada
İran’da Mossad ajanı avı! Vatandaşlara ‘ihbar’ çağrısı: Gece güneş gözlüğü takanlar, kapalı perdeler…
ABD donanmasının göz bebeği: USS Nimitz! Orta Doğu yolundaki yüzen nükleer gücün özellikleri neler?