Rus oligarkın ölümünde cinayet şüphesi!

İspanya’nın Katalonya bölgesindeki villasında geçen hafta karısı ve kızını öldürdükten sonra intihar ettiği öne sürülen Rus oligark Sergey Protosenya’nın oğlu Fedor iddiaları reddetti.
“Babam bir katil değil” diyen Fedor Protosenya, ailesinin öldürüldüğünü savundu. Fedor babası için, “O annemi özellikle de kız kardeşimi severdi. Kız kardeşim onun prensesiydi. Onlara zarar verecek hiçbir şey yapmazdı” ifadelerini kullandı.
ART ARDA İKİ VAKA
Rus gaz devi Novatek’in eski başkan yardımcısı olan Protosenya, bahçede asılmış halde, 18 yaşındaki Mariya ve karısı Natalya’nın cansız bedenleri ise evin içinde bulunmuştu. İspanyol yetkililer Protosenya’nın kızını ve karısını baltayla öldürdükten sonra kendini astığının değerlendirildiğini açıklamıştı. Öte yandan Protosenya ve ailesinden birkaç gün önce de Gazprombank’ın başkanı Vladislav Avayev ve ailesinin Moskova’da ölü bulunması, Kremlin’e yakın isimlere yönelik bir saldırı dalgasının olup olmadığı şüphesini uyandırdı.
Fedor, olayın yaşandığı gün Paskalya’yı geçirmek üzere ailenin Fransa’nın Bordeaux kentindeki evinde olduğu için villada bulunmadığını söyledi. İspanyol polisi, ailesinden kimseye ulaşamadığı için endişelenen Fedor’un isteği üzerine villaya gitmişti.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Hindistan, Pakistan! Nüfus oranları açıklandı! İşte Dünyanın en kalabalık ülkesi! Dünya haritası ülkeler!
Almanya'da 60'tan fazla kentte aşırı sağcı AfD karşıtı gösteri
Çözülmeyi Bekleyen Sır: Uzayın Derinliklerinde Gizemli Patlamalar! Bilim İnsanlarını Şaşırttı...
ABD'de serbest bırakılan Rümeysa Öztürk, Massachusetts eyaletine döndü: Komşuları evinin önünü çiçeklerle donattı...
Orta Doğu turu öncesi dikkat çeken iddialar: Trump Filistin’i mi tanıyacak?