Rusya'da petrol deposunda çıkan yangın 10 bin metrekare alana yayıldı

Rusya'nın Krasnodar bölgesinde 19 Mart'tan bu yana söndürme çalışmalarının sürdüğü petrol deposunda ikinci bir patlamanın yaşandığı ve yangının 10 bin metrekare alana yayıldığı bildirildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Krasnodar'daki Acil Durumlar Bakanlığı biriminden yapılan açıklamada, insansız hava aracı (İHA) saldırısı nedeniyle 19 Mart'tan beri yanan petrol deposuna ilişkin bilgilere yer verildi.
Depoda bu gece yeni bir patlama yaşandığı ve iki kişinin yaralandığı aktarılan açıklamada, yangının 10 bin metrekare alana yayıldığı kaydedildi.
Açıklamada, 456 kişi ve 181 aracın yangın söndürme çalışmalarını sürdürdüğü ifade edildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Rusya Savunma Bakanlığı, ABD Başkanı Donald Trump ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Ukrayna krizinin çözümüne yönelik yaptığı görüşmenin ardından Ukrayna ordusunun Krasnodar bölgesindeki depoya İHA'lar ile saldırı düzenlediğini bildirmişti.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Almanya’da ‘casus’ şoku! Hedefte Alman savunma şirketi mi vardı?
ABD sabah akşam bunu tartışıyor: 100 ADAM 1 GORİLİ DÖVEBİLİR Mİ?
Füzeler ateşlendi, Kim Jong-un izledi! Yeni savaş gemisinden test atışı yapıldı: Donanmaya ‘nükleer’ talimat…
Trump'tan ikinci başkanlık dönemine ilişkin açıklama: 100 günde 100 yılın en köklü değişimini gerçekleştirdik!
İspanya ve Portekiz'deki elektrik kesintisinin nedeni ne? İşte öne çıkan 4 senaryo...