Rusya'nın Abhazya Konsolosluğu sekreterine suikast

Rusya'nın Abhazya Konsolosluğu birinci katibi Dimitri Vişernev, suikast sonucu hayatını kaybetti.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Rus RİA haber ajansı, Rusya'nın Abhazya Konsolosluğu birinci sekreteri Vişernev'in, sabah saatlerinde Suhumi'deki evinin garajında suikasta uğradığını ve başına aldığı kurşun yarası nedeniyle hayatını kaybettiğini duyurdu.
Olayın ayrıntılarıyla ilgili bilgi verilmezken, saldırı sırasında Vişernev'in eşinin de orada bulunduğu fakat saldırıdan yara almadan kurtulduğu belirtildi.
Rusya'nın Abhazya Büyükelçisi Semyon Grigoryev, RİA'ya yaptığı açıklamada olayı doğruladı ve Abhaz yetkililerin soruşturma başlattığını kaydetti.
Gürcistan'dan 2008'de tek taraflı olarak bağımsızlığını ilan eden Abhazya, aynı yıl çıkan Gürcü-Rus savaşından beri Rusya tarafından tanınıyor ve Rusya bu bölgede büyükelçilik bulunduruyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Yeni Papa Türkiye'ye geliyor! Papa 14. Leo, İznik seyahati için hazırlıkta
"Macron trende uyuşturucu kullandı" iddiası Avrupa'yı karıştırmıştı: Fransa'dan "peçeteli" yalanlama geldi!
ABD ve Çin anlaştı, 90 günlük karar duyuruldu: Karşılıklı tarife indirimi geldi!
Dış basın FLAŞ koduyla duyurdu: PKK kendini feshettiğini duyurdu! "Erdoğan için büyük bir zafer"
HABER... Putin düğmeye bastı: KGB 2.0