"Sarkozy beni aldatırsa onu öldürürüm"

Fransa’nın eski First Lady’si Carla Bruni katıldığı bir televizyon programında “Kocam beni aldatırsa O’nu öldürürüm” dedi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
İtalya’nın etkin televizyon kanalı “Canale 5” de ki magazin programı “Verissimo” ya katılan Carla Bruni eşi eski Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy için “O’na aşığım. Beni koruyor ve her seçeneğimi koşulsuz destekliyor. Olağanüstü bir koca” eklemesi yaptı.
“Verissimo” programında Silvia Toffarin’in sorularını yanıtlayan Carla Bruni daha sonra şöyle konuştu.
“ Kendisini ilk gördüğümde hayran kaldım ve içimden “Mutlak bu adamla evlenmeliyim” dedim. Kendisi inanılmaz hoşgörülü ve şevkatli bir baba. Tam bir aile reisi. Enerji dolu ve de çok güçlü bir erkek. Onunla evlenerek isabetli bir karar verdiğime eminim. Ama şayet beni aldattığını öğrenirsem Nicolas’ı öldürürüm.”
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Venüs’e Ulaşamadı, Dünya’ya Düşecek! ‘Kosmos 482’ Kontrolsüz Şekilde Yaklaşıyor… Tahminler Belli Oldu: Türkiye de Risk Altında!
Parti için katliam yapıyorlar! İsrail askerlerinden aşağılık eylem
Altın Nasıl Oluşur? Bilim İnsanları Yeni İpucu Buldu: Tüm Gözler Bu Patlamada! Bir Çay Kaşığı 1 Milyar Tona Eşit…
Almanya'da yeni kabine belli oldu... İsimler netleşti: 8'i kadın 17 bakan!
Mikroplastikler her yerde: Okyanusların tüm katmanlarında bulundu!