Son Dakika Haberi | Brezilya'da uçak yolda araçların üzerine düştü | Video Haber
Brezilya'nın Sao Paulo kentinde küçük bir uçak caddeye düşüp otobüse çarptı. Kazada iki kişi hayatını kaybetti.
Marte kentinden kalkan uçak, Campo de Porto Alegre kentine gidiyordu. Sadece 5 dakika sonra pilot acil iniş kararı aldı. Ancak işler planladığı gibi gitmedi ve uçak Sao Paulo'da işlek bir caddeye düştü.
Uçağın bir parçası otobüse çarptı ve içerideki bir kadını yaraladı. Başka bir parça ise bir motosiklet sürücüsüne isabet etti. Her iki yaralı da tedavi altına alındı. Daha sonra yapılan açıklamada olay yerinde hafif yaralanan dört kişinin daha bölgedeki hastanelere sevk edildiği belirtildi.
Kazada uçakta bulunan pilot ve yardımcısı hayatını kaybetti.
Bölgeden gelen görüntülerde uçağın gövdesinin ve otobüsün alevler içinde olduğu, itfaiye ekiplerinin yangını söndürmeye çalıştığı görüldü.
Kaza bölgedeki hem hava hem kara trafiğini aksattı. Pilotun neden acil iniş yapmak istediği de henüz bilinmiyor.
Kazanın nedeniyle ilgili hem polis hem de Brezilya hava gücü soruşturma başlattı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
İSRAİL’DE ORMAN YANGINI: İsrail orman yangınında son durum ne, söndürüldü mü?
ABD ve Ukrayna arasında imzalar atıldı: Kritik anlaşma hakkında neler biliniyor?
Trump, Musk'ın yönetimde istediği kadar kalabileceğini söyledi
İsrail yanıyor! "Ülke tarihinin en büyük yangını"
Almanya’da ‘casus’ şoku! Hedefte Alman savunma şirketi mi vardı?