Son dakika haberi: Kaliforniya'da 7 büyüklüğünde deprem! Tsunami uyarısı yapıldı
Son dakika haberine göre; ABD'nin Kaliforniya eyaleti yakınlarında 7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem sonrası tsunami uyarısı yapıldı.
Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Kaliforniya eyaletinde 7 şiddetinde deprem meydana geldi.
Amerika Birleşik Devletleri Jeoloji Araştırmaları Kurumu (USGS) ABD'nin Kaliforniya eyaletinde 7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.
Kaliforniya'ya bağlı Humbot bölgesinde meydana gelen deprem National Weather Service (NWS) tarafından bir tsunami uyarısı yapıldı.
'KALİFORNİYA'DA KIYI ŞEHİRLERDE HİSSEDİLMİŞ'
CNN Türk Washington Temsilcisi Yunus Paksoy, "Yüksek yerlere çıkın, merkezde bulunmayın şeklinde bir tsunami uyarısı yapıldı. Şu an görebildiğim kadarıyla hissedilmiş ancak, karada bir deprem kadar bir etkiye sahip olmadığını görüyoruz. Ancak hissedildiğini görüyoruz. Kaliforniya'da kıyı şehirlerde hissedilmiş." ifadelerini kullandı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Avustralya’yı öfkelendiren karar: Helikopterden ateş açan keskin nişancılar 700 koalayı öldürdü!
Hindistan ve Pakistan savaşın eşiğinde mi? İşte gerilime dair 5 soru 5 yanıt...
Trump doğrudan Putin’e seslendi: “Vladimir, dur!”…
Alman Sismolog Bohnhoff'tan Marmara Depremi Yorumu: Gerilim İstanbul Yönüne Doğru Arttı! İki Senaryoyu Anlattı…
Vatikan'ı Karıştıran Talep: Skandallarla Anılan Kardinal, Papa Seçiminde Yer Almak İstiyor!