Son dakika... İsveç'te feribot yangını: İçinde 300 yolcu var

AFP'de yer alan sonra dakika haberine göre, İsveç kıyılarında 300 kişiyi taşıyan arabalı feribotta yangın çıktı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
İsveç'in Gotland Adası'nın kuzeyinde bulunan ve içinde 300 kişinin olduğu tahmin edilen arabalı feribotta yangın çıktı.
İsveç Denizcilik İdaresi sözcüsü Jonas Franzen AFP'ye verdiği demeçte, 'Güvertesinde bir yangın var' açıklamasını yaptı.
Feribotun bağlı olduğu Stena Line şirket Sözcüsü Stefan Elfström tarafından yapılan açıklamada ise alevlerin kontrol altında olduğu ve şu ana kadar yaralanan olmadığı aktarıldı.
Elfström ayrıca, feribottaki yolcularla ilgilenildiğini söyledi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Yeni Papa kim olacak? Vatikan entrikaların gölgesinde!
Komşuyu ‘turuncu tehlike’ esir aldı! 13 milyon kişiye “evde kalın” uyarısı…
Almanya’da Friedrich Merz’e şok! 328 sandalyeli koalisyondan 310 oy çıktı: İlk turda başbakan seçilemedi…
Venüs’e Ulaşamadı, Dünya’ya Düşecek! ‘Kosmos 482’ Kontrolsüz Şekilde Yaklaşıyor… Tahminler Belli Oldu: Türkiye de Risk Altında!
Parti için katliam yapıyorlar! İsrail askerlerinden aşağılık eylem