MİT Başkanı Kalın, Hamas Siyasi Büro Başkanı Haniye ile görüştü

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, Katar'ın başkenti Doha'da Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye ve beraberindeki heyet ile bir görüştü.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
MİT Başkanı Kalın, Katar'ın başkenti Doha'da Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi.
TOPLANTIDA ELE ALINAN KONULAR
Toplantıda; esir takası, Gazze'deki gelişmeler, ateşkesin sağlanması ve İsrail kuşatmasının sona erdirilmesinin yolları görüşüldü. Bunun yanı sıra Filistin halkına insani ihtiyaçların ulaştırılması konusunda neler yapılabileceğinin üzerinde duruldu. Toplantıda başkenti Kudüs olan bağımsız bir Filistin devletinin kurulmasının bölgede istikrarın temeli olduğu vurgulandı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Uruguay yasta! ‘Dünyanın en yoksul başkanına’ veda: Jose Mujica, çiftliğinde toprağa verildi
Tarihi zirvenin perde arkası: 33 dakikada ne konuşuldu? Hande Fırat yazdı...
Cannes’da ikinci gün: Şıklık yarışında kurallar değişti… Tom Cruise yeniden kırmızı halıda!
"Dünyanın en yoksul lideri" olarak anılıyordu: Uruguay'ın eski Devlet Başkanı Jose Mujica hayatını kaybetti
Trump, Suudi Veliaht Prens ve iş dünyası Riyad'da buluştu: Menüde “trilyon dolarlık anlaşma" var…