Rusya'dan ABD'ye: Nükleer silahların evine dönme vakti geldi

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov 'Amerika'ya ait nükleer silahların evine dönme vakti geldi' sözleri ile yeni bir çağrıda bulundu.
Rusya'dan yapılan açıklamada "Amerika'ya ait nükleer silahların evine dönme vakti geldi. " ifadeleri kullanıldı.
Sputnik'te yer alan habere göre Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, ABD'nin Avrupa'da konuşlandırdığı nükleer silahları Rusya için "kabul edilemez" olarak nitelendirip, silahların ABD'ye geri dönmesi gerektiğini vurguladı.
Lavrov, Ukrayna'nın hala Sovyet nükleer teknolojisine sahip olabileceğini iddia ederek, tehlikeye karşı uyarıda bulundu.
Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu da Rusya'nın hedeflerine ulaşana kadar Ukrayna'da askeri operasyonuna devam edeceğini açıkladı. Interfax Haber ajansında yer alan habere göre Şoygu, Moskova'nın asıl amacının Batı'nın teşkil ettiği tehditlerden kendisini korumak olduğunu ve Rusya'nın Ukrayna topraklarını işgal etmediğini belirtti.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Trump talimatı verdiğini duyurdu: Alcatraz hapishanesi yeniden açılacak! "Daha fazla müsamaha göstermeyeceğiz"
Kuzey Kore lideri Kim tank fabrikasını gezdi: 'Modern savaş' vurgusu...
Halley Kuyruklu Yıldızı'nın Kırıntıları Gökyüzünü Aydınlatacak! Türkiye'den de Gözlemlenebilecek...
'Tesla yeni CEO peşinde' iddiası: Elon Musk'tan yanıt geldi!
İSRAİL’DE ORMAN YANGINI: İsrail orman yangınında son durum ne, söndürüldü mü?