Son dakika: 'Türkiye, Esad'la görüşecek mi?' Dışişleri'nden açıklama

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Afrin'deki son durumu değerlendirirken, Şam yönetimi ve ABD ile ilişkilere de değindi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Afrin'de yaşananların ardından Esad rejimi ile görüşecek misiniz sorusu için, "Suriye ile siyasi bir görüşme yok ama istihbari olabilir" ifadelerini kullandı.
Aksoy, Menbiç'le ilgili de kesin ifadeler kullanırken, "PKK/PYD Menbiç'ten ya çekilecek ya çekilecek!" dedi. Öte yandan, Aksoy'un gündeminde ABD ile son dönemde yaşananlar vardı. Aksoy, yakın zaman içerisinde ABD ile görüşmenin olabileceğini ve bu görüşmelerin Dışişleri Bakanları başkanlığında yapılabileceğini dile getirdi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Rusya Zafer Günü’nü kutluyor: Kızıl Meydan'da gövde gösterisi! Putin, Kuzey Koreli askerleri selamladı...
Beyaz Saray'da yankılanan soru: First Lady nerede?
Altından Daha Değerli: Çin Getirdi, İngiltere'ye Gönderildi! Yarım Asır Sonra 'Bir İlk' Olma Özelliği Taşıyor...
Yeni Papa belli oldu: İsim tercihi ‘tesadüf değil’…
HABER... İşte yeni Papa! Tarihte bir ilk yaşandı