Son dakika... Yeni Zelanda'da süpermarkete saldırı: Yaralılar var

Yeni Zelanda'nın Auckland kentinde bir alışveriş merkezine saldırı düzenlendi. 6 kişinin yaralandığı saldırıda şüpheli kişinin 60 saniye içinde öldürülerek etkisiz hale getirildiği belirtildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Yeni Zelanda'nın Auckland kentinde bir süpermarkete saldırı düzenlendi.
Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern, zanlının Auckland kentinde bir süpermarkette en az altı kişiyi bıçaklayıp yaraladıktan sonra, Yeni Zelanda polisi tarafından 60 saniye içinde vurulup öldürüldüğünü söyledi.
Ardern saldırganın 10 yıldır Yeni Zelanda'da bulunan ve yaklaşık beş yıldır DEAŞ'a ilgi duyan bir Sri Lanka vatandaşı olduğunu söyledi.
Ardern, "Nefret doluydu, yanlıştı. Bir inanç tarafından değil, bir kişi tarafından gerçekleştirildi. Bu eylemlerin sorumluluğunu yalnızca o taşır" dedi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Yeni Papa Türkiye'ye geliyor! Papa 14. Leo, İznik seyahati için hazırlıkta
"Macron trende uyuşturucu kullandı" iddiası Avrupa'yı karıştırmıştı: Fransa'dan "peçeteli" yalanlama geldi!
ABD ve Çin anlaştı, 90 günlük karar duyuruldu: Karşılıklı tarife indirimi geldi!
Dış basın FLAŞ koduyla duyurdu: PKK kendini feshettiğini duyurdu! "Erdoğan için büyük bir zafer"
HABER... Putin düğmeye bastı: KGB 2.0