Soyunma kabininde seks videosu çektiler

Çin’in başkenti Pekin’de bir mağazanın giyinme kabininde çekilen seks videosu ülkeyi karıştırdı.
Genç bir çiftin kabinde sevişirken çektiği video, dün yayınlanır yayınlanmaz internette milyonlarca kez görüntülendi. Tepeden tırnağa siyah giyinen gözlüklü bir erkek, aynadan cep telefonuyla o anları kaydederken, bir yandan da seviştiği çıplak kadından onu öpmesini istiyor. Çin basınında yer alan habere göre adam, kadının kulağına “Bana kocacım de”, “Birlikte olacağımızı söyle” tarzı şeyler söylüyor.
O şehrin yüzde 85'i kadın değilmiş
72 saniyelik videonun sonuna doğru bir kadın sesi şu anonsu yaparken duyuluyor: “Sevgili müşterilerimiz, Sanlitun’daki U…lo mağazasına hoş geldiniz. Birinci katta giyinme kabini yoktur. Elbiseleri denemek istiyorsanız, lütfen ikinci ve üçüncü katlara çıkın.”
Sivrisinekler sizi neden seçiyor?
Bazı Çinli internet kullanıcıları, videoyu reklâm hamlesi olarak yorumlarken, şirketten bu iddiayı yalanlayan bir açıklama geldi.
Pornoyu yasaklayan Çin devleti ise söz konusu görüntülerin yayılmasını sağlayan sosyal medya sitelerini kınadı. Adı açıklanmayan bir devlet görevlisi, “Müstehcen deneme kabini videosunun sosyalist değerleri ihlâl ettiğini” söyledi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
İSRAİL’DE ORMAN YANGINI: İsrail orman yangınında son durum ne, söndürüldü mü?
ABD ve Ukrayna arasında imzalar atıldı: Kritik anlaşma hakkında neler biliniyor?
Trump, Musk'ın yönetimde istediği kadar kalabileceğini söyledi
İsrail yanıyor! "Ülke tarihinin en büyük yangını"
Almanya’da ‘casus’ şoku! Hedefte Alman savunma şirketi mi vardı?