Telafer'de DEAŞ'ın işkence aletleriyle dolu cezaevi bulundu

Irak Federal Polisi, DEAŞ'tan kurtarılan Telafer’in mahallelerinden birinde, içinde çok sayıda işkence aleti ile uyuşturucu haplarının bulunduğu bir cezaevini tespit etti.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Sputnik'in haberine göre, polis şefi General Rayed Şaker Cevdet, “Cezaevi, Telafer’in batısındaki el-Saad mahallesinde tespit edildi. Cezaevinin içinde, sivillerin tutulup işkence edildiği işkence odaları var. İçinde ayrıca çok sayıda ilaç ve uyuşturucu maddeleri tespit edildi” diye açıkladı.
Federal polisin yaydığı videoda, el-Saad mahallesinde tespit edilen cezaevinin hücreleri ve içindeki kelepçe, kancalar, kameralar ve haplar gösteriliyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Almanya’da Friedrich Merz’e şok! 328 sandalyeli koalisyondan 310 oy çıktı: İlk turda başbakan seçilemedi…
Venüs’e Ulaşamadı, Dünya’ya Düşecek! ‘Kosmos 482’ Kontrolsüz Şekilde Yaklaşıyor… Tahminler Belli Oldu: Türkiye de Risk Altında!
Parti için katliam yapıyorlar! İsrail askerlerinden aşağılık eylem
Altın Nasıl Oluşur? Bilim İnsanları Yeni İpucu Buldu: Tüm Gözler Bu Patlamada! Bir Çay Kaşığı 1 Milyar Tona Eşit…
Almanya'da yeni kabine belli oldu... İsimler netleşti: 8'i kadın 17 bakan!