Temaslarını tamamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan Brezilya'dan ayrıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde düzenlenen G20 Liderler Zirvesi'ndeki temaslarını tamamlamasının ardından özel uçak "CAN" ile Türkiye'ye hareket etti.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Galeao Hava Üssü'nde, Türkiye'nin Brezilya Büyükelçisi Halil İbrahim Akça ile Brezilya Dışişleri Bakanlığı protokol yetkilileri uğurladı.
Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ile Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç da Türkiye'ye hareket etti.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
10 soruda İsrail'in İran'a saldırısı: Neler yaşandı ve neler olacak?
Facianın ardından! Dünya korku içinde izledi
HİNDİSTAN UÇAK KAZASI: Hindistan'da Düşen Uçak Hangi Firmaya Ait? Hindistan Yolcu Uçağında Kaç Kişi Vardı? Ölü Yaralı Sayısı Kaç? Hindistan Uçak Kazasında Yolcuların Uyrukları Belli Oldu!
ABD'den Irak kararı kafaları karıştırdı! İsrail İran'a saldırıya mı hazırlanıyor?
Madleen'deki Fransız aktivist: İsrailli yetkililer, belgeleri imzalamayı reddedenleri tehdit etti