Tepkilerin odağındaki düğün iptal edildi! Netanyahu'nun oğlunun evliliğine 'İran' engeli

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun oğlu Avner Netanyahu’nun 16 Haziran için planlanan düğünü, İran ile yaşanan çatışmalar nedeniyle iptal edildi.
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun oğlu Avner Netanyahu'nun 16 Haziran'da yapılması planlanan düğün töreni, İran ile yaşanan gerilim ve çatışmalar nedeniyle iptal edildi. Düğün tarihinin belirlenmesinin ardından, İsrail kamuoyunda bu karar eleştirilmişti.
İRAN’LA ÇATIŞMALAR DÜĞÜNÜ ERTELEDİ
Yerel basında çıkan haberlere göre, Avner Netanyahu ve nişanlısı, daha önce 16 Haziran tarihini düğünleri için belirlemişti. Ancak İsrail ile İran arasındaki artan çatışmalar nedeniyle, törenin iptal edilmesine karar verildi. Bu gelişme, İsrail kamuoyunda tartışmalara neden oldu.
KAMUOYUNUN ELEŞTİRİLERİ
Avner Netanyahu'nun düğün töreninin planlanması, özellikle Gazze Şeridi’nde İsrailli esirlerin bulunması nedeniyle eleştirilmişti. Kamuoyu, Netanyahu'nun oğluna düğün yapılacak olmasının, mevcut çatışmalar ve esirlerin durumuyla çeliştiğini belirterek tepki göstermişti.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Gazzeli doktorlar çaresiz! Prematüre bebekler hayat mücadelesi veriyor
İngiltere’yi Karıştıran Görüntüler! Tepki Yağdı: Macron’dan Windsor’da ‘Napolyon’ Yürüyüşü...
Grok krizi kırılma noktası mı oldu? X’in zirvesinde istifa! Yaccarino'dan ‘veda', Musk'tan 'teşekkür'...
Trump’tan yeni bir şok tarife! Latin Amerika'nın en büyük ekonomisini hedef aldı
Kritik zirveden ilk görüntüler: Aliyev ve Paşinyan, Abu Dabi'de bir araya geldi