Terör eylemi hazırlığında yakalandı

İsveç İstihbarat Örgütü SPO dan yapılan açıklamada bir kişinin terör eylemine hazırlık yapmak suçundan tutuklandığı bildirildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
SPO tarafından tutuklanması istemiyle Attunda Mahkemesi'ne sevk edilerek tutuklanan terör zanlısının 20 yaşlarında olduğu Stockholm'ün kuzeyinde bir belediyede ikamet ettiği açıklandı. Zanlının üzerine atılan terör eylemine hazırlık suçunu 1 Ocak- 31 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirdiği, Pazartesi günü SPO tarafından gözaltına alındığı belirtildi.
Tutuklama ile ilgili daha fazla açıklamada bulunmayan SPO yetkilileri ayrıntılı bilgi için mahkeme savcısını işaret ettiler. Şu ana kadar savcılık yetkililerinden ayrıntılı bir bilgi alınamadı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
İran füzeleri yağarken, İsrail'de öfke yaratan açıklama: Netanyahu'nun ödediği 'ağır bedel' oğlunun düğününü ertelemekmiş
Trump’a oy verenlere “ABD, İran-İsrail savaşına dahil olmalı mı?” sorusu yöneltildi: İşte anket sonuçları…
Rusya'dan Hamaney Uyarısı: “Pandora’nın Kutusu Açılır”
Rusya’dan uyarı: ÇERNOBİL benzeri felakete yol açabilir! İran’da ‘Buşehr’ endişesi…
'Sığınak avcısı' bomba gündemde: İran'ın 'nükleer kalbi' Fordo'yu yıkabilecek güçte mi?