Trump'ın cep telefonu elinden alınsın tehdidi

ABD'li senatör Bob Corker, hükümetin bu sonbahar düşebileceği yönünde tweet atan ABD Başkanı Donald Trump'ın cep telefonunun elinden alınmasını teklif etti.
ABD'li Cumhuriyetçi senatörler, ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence'le gerçekleştirdikleri bir toplantıda Trump'ın bu sonbahar hükümetin düşebileceği yönünde attığı tweet'le ilgili şikayette bulundu.
ABD'li senatör Bob Corker'dan konuyla ilgili ilginç bir 'çözüm' önerisi geldi.
'Trump'ın Iphone'unu elinden almanın iyi bir şey olacağını düşünüyorum'
Corker, Trump'ın cep telefonunun elinden alınmasını teklif etti. Toplantının ardından gazetecilere konuşan Corker "Trump'ın iPhone'unu elinden almanın iyi bir şey olacağını düşünüyorum, daha sonra yalnızca Beyaz Saray tarafından onaylı tweetler olur. Attığı tweet yapıcı değil. Bunlar hiçbir zaman olmaması gereken şeyler. İtibarımıza, yapıdaki bize yönelik güvene zarar veriyor" ifadelerini kullandı.
Trump bundan önce Cumhuriyetçilerin Senato'da 1 trilyon dolarlık harcama kanunun geçmesi için 60 oyluk sınıra ulaşma konusunda verdiği ödünleri eleştirerek Twitter'dan "Ya 2018'de Cumhuriyetçi senatörleri seçin ya da kuralları şimdi yüzde 51 oranında değiştirin. Ülkemizin dağınıklığı toplamak için eylül ayında iyi bir şekilde 'kapatılmaya' ihtiyacı var" mesajını paylaşmıştı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Altın Nasıl Oluşur? Bilim İnsanları Yeni İpucu Buldu: Tüm Gözler Bu Patlamada! Bir Çay Kaşığı 1 Milyar Tona Eşit…
Almanya'da yeni kabine belli oldu... İsimler netleşti: 8'i kadın 17 bakan!
Mikroplastikler her yerde: Okyanusların tüm katmanlarında bulundu!
Bir dönemin sonu: Warren Buffett “zamanı geldi” diyerek duyurdu: Yerine gelecek olan isim kim?
Putin'in İktidarda 25. Yılı: Belgesel İçin Kremlin'in Kapıları Açıldı! 'Halefinin Kim Olacağı' Sorusunu Cevapladı…