hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Trump’tan gaf üstüne gaf: Biden ile Obama'yı karıştırdı

    KAYNAKCnnturk.com

    ABD’deki başkanlık yarışında adaylar yaşları ve gaflarıyla öne çıkıyor. Cumhuriyetçilerin başkan adayı olmasına artık kesin gözüyle bakılan Donald Trump da rakibi Joe Biden gibi isimleri karıştırdı. Trump, Biden yerine iki kez eski Başkan Barack Obama'nın adını kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Önce 2016'da başkanlık görevini bırakan Barack Obama'nın ülkeyi yönettiğini söyledi; ardından Biden yerine Obama diyerek, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Obama'ya saygısı olmadığını söyledi.

    “Başkanımız Barack Hussein Obama... Bunu anlıyorsunuz değil mi? Çünkü birçok insan onun ülkeyi yönettiğini söylüyor. Ben kişisel olarak öyle düşünmüyorum.”

    “Ve Putin'in Obama'ya karşı o kadar az saygısı var ki, nükleer kelimesini ortalıkta dolaştırmaya başlıyor. Nükleer.”

    ABD’de Cumhuriyetçilerin başkan adayı olmasına kesin gözüyle bakılan Donald Trump Virginia’da düzenlediği mitinginde gaf üstüne gaf yaptı...

    Yaşıyla ilgili eleştirilere maruz kalan Joe Biden'ın ardından, 77 yaşındaki Trump’ın son altı ayda üçüncü kez yaşadığı kafa karışıklığı yaşıyla ilgili soruları tekrar gündeme getirdi.

    “Joe Biden ve onu kontrol eden faşistler bu ülkede demokrasiye yönelik gerçek tehdittir. Bunlar büyük bir tehdit ve yozlaşmışlar. Onlar büyük bir tehdittir. Biliyorsunuz, Donald Trump'ın demokrasiye bir tehdit olduğu gibi bir standardı var. Demokrasiye yönelik tehdidi sona erdiren benim.”

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow