Türk turist vurularak öldürüldü

Tayland'ın Koh Samui adasında Türk olduğu açıklanan ama kimlik bilgileri gizli tutulan turist bu sabah saatlerinde Chaweng adlı sahil barının güvenliği ile tartıştı ve görevli tarafından vurularak öldürüldü.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Başına ve göğsüne isabet eden kurşunlarla yere yığılan Türk vatandaşının cesedinin yanında bir bıçak ve 100 bin baht (yaklaşık 3 bin dolar) nakit para bulunduğu bildirildi.
Kabin Srisa-ard adlı güvenlik görevlisi olay yerinde polisin gelmesini bekledi ve kendisi polise teslim oldu.
Polis raporuna göre Türk turist gece 02:00 sularında bara sarhoş olarak geldi ve kendisine servis yapılmasını istedi. Çalışanların barın kapandığını söylemesi üzerine ise olay çıkardı. Barın önünde bağırırken bir anda güvenlik görevlisiyle aralarında tartışma başladı. Bardaki görevlinin nefsi müdafaa olarak Türk turisti vurduğu iddia ediliyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
İran füzeleri yağarken, İsrail'de öfke yaratan açıklama: Netanyahu'nun ödediği 'ağır bedel' oğlunun düğününü ertelemekmiş
Trump’a oy verenlere “ABD, İran-İsrail savaşına dahil olmalı mı?” sorusu yöneltildi: İşte anket sonuçları…
Rusya'dan Hamaney Uyarısı: “Pandora’nın Kutusu Açılır”
Rusya’dan uyarı: ÇERNOBİL benzeri felakete yol açabilir! İran’da ‘Buşehr’ endişesi…
'Sığınak avcısı' bomba gündemde: İran'ın 'nükleer kalbi' Fordo'yu yıkabilecek güçte mi?