Ürdün Kralı 2. Abdullah, ABD'li komutanlarla bir araya geldi

Ürdün Kralı 2. Abdullah, ABD Merkez Kuvvetler (CENTCOM) Komutanı Orgeneral Kenneth McKenzie ve Özel Kuvvetler Komutanı Richard Clarke ile iki ülke arasında stratejik işbirliği konusunu görüştü.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Ürdün Kraliyet Divanından yapılan yazılı açıklamaya göre, Kral 2. Abdullah, ABD'ye gerçekleştirdiği resmi ziyaret kapsamında McKenzie ve Clarke ile bir araya geldi.
Açıklamada, görüşmede, askeri ve güvenlikle ilgili alanlar başta olmak üzere iki ülke arasında stratejik iş birliğini geliştirme konusu ele alındı.
Görüşmede ayrıca, bölgede yaşanan son gelişmeler ile terörle mücadelede bölgesel ve uluslararası düzeyde yürütülen çalışmalar da masaya yatırıldı.
Kral 2. Abullah'ın, 19 Temmuz'da ABD Başkanı Joe Biden ile bir araya gelmesi bekleniyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Kritik temas öncesi Trump’tan Çin’e tarife mesajı: İndirim sinyali geldi, rakam açıkladı!
Rusya Zafer Günü’nü kutluyor: Kızıl Meydan'da gövde gösterisi! Putin, Kuzey Koreli askerleri selamladı...
Beyaz Saray'da yankılanan soru: First Lady nerede?
Altından Daha Değerli: Çin Getirdi, İngiltere'ye Gönderildi! Yarım Asır Sonra 'Bir İlk' Olma Özelliği Taşıyor...
Yeni Papa belli oldu: İsim tercihi ‘tesadüf değil’…