Uruguay Devlet Başkanı'nın fotoğrafı hastanede çekilmemiş

Uruguay Devlet Başkanının fotoğrafı hastanede çekilmemiş
expand

Uruguay'ın mütevazı Devlet Başkanı Jose Mujica'nın bir hastanede sıra beklediği sırada çekildiği söylenen fotoğrafın aslında geçtiğimiz yıl aralık ayında, Ekonomi Bakanı Mario Bergara'nın yemin töreninde çekildiği ortaya çıktı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Başkan Mujica'nın ayağında sandaletlerle beklerken çekilmiş fotoğrafı, Devlet Başkanı'nın rahatsızlanıp hiç kimseye haber vermeden normal bir vatandaş gibi numara alarak hastanede kuyruğa girdiği şeklinde yorumlandı. Sosyal medyada İspanyolca mesajlarla çok sayıda kişi tarafından paylaşılan fotoğraf, bazı ajanslar tarafından haber olarak da geçildi.

Ancak daha sonra hayırsever Devlet Başkanı'nın bu fotoğrafının, geçtiğimiz yıl aralık ayında, Ekonomi Bakanı'nın yemin töreni sırasında çekildiği ortaya çıktı.

Fotoğrafın sosyal medyada büyük yankı uyandırdığını gören bazı Latin Amerika ülkelerinden haber siteleri de fotoğrafın gerçek hikayesini haberleştirdi. İnternet siteleri, aynı tören sırasında çekilen başka fotoğrafları da paylaştı.

URUGUAY EŞCİNSELLERE ORDU YASAĞINI KALDIRDI

URUGUAY'DA ESRAR ÜRETİMİ VE SATIŞI SERBEST

URUGUAY KONGRESİ ÖLME HAKKINI TANIDI

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow