Victoria Secret firmasına kayyum atandı

Amerikan kadın iç giyim ve güzellik ürünleri firması Victoria's Secret'ın İngiltere'deki operasyonlarına kayyum atandı.
İngiltere’de iç giyim ve güzellik ürünleri satan Victoria Secret markasına, iflasın eşiğinde olduğu için kayyum atandı.
Amerikan markası Victoria Secret’in, İngiltere’deki mağazalarda çalışan 800 kişinin işinin riske girdiği belirtildi.
ABD’nin dünyaca ünlü televizyon defileleri ile bilinen iç giyim markası Victori Secret’ın, İngiltere’deki şirketine kayyum atandı.
Koronavirüs tedbirleri çerçevesinde İngiltere’de görevli 785 çalışanına ücretsiz izin veren firma, Mart ayından bu yana mağazalarını kapalı tutuyor.
İLK ETAPTA İŞÇİ ÇIKARTILMAYACAK
İngiltere’deki şirketin yönetimini denetim, vergi ve danışmanlık firması Deloitte’in üstlendiği açıklandı. Kayyum olarak yönetimde bulunan Deloitte tarafından yapılan açıklamada, İngiltere’deki mağazalar için müşteri aranmaya başlandığı ve ilk etapta çalışanların işten çıkartılmayacağı ifade edildi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Time dergisi açıkladı: İşte yılın en etkili 100 ismi!
Çarpıcı iddia: İsrail İran'ı vuracaktı, Trump reddetti! Gantz: ABD ile Orta Doğu’yu değiştirme vakti geldi!
Uzayda Yaşamın Şimdiye Kadarki En Güçlü Kanıtı Bulundu! Dünya’dan Yaklaşık 9 Kat Büyük Kütleye Sahip…
Sır görüşmenin perde arkası! Çözüm Davud’un yolunda değil...
ABD-Çin tarife restleşmesinde yeni gelişme: ‘Yüzde 245’ tehdidi geldi!