Weinstein'ın davacısından 'tecavüz öncesi taciz' videosu

Pek çok kadına tecavüz suçlamasıyla yargılanan Hollywood'un önde gelen yapımcılarından Harvey Weinstein'a dava açanlardan biri olan Melissa Thompson, "tecavüz öncesi tacizi belgelediğini" iddia ettiği bir videoyu paylaştı.
Sputnik'te yer alan habere göre 2011'de New York'ta Weinstein ile çalıştığı teknoloji şirketinin video platformunu teklif etmek için görüştüğünü ve havalı olsun diye görüşmeyi videoya kaydettiğini belirten Thompson, görüntüleri Sky News muhabiriyle birlikte yeniden izledi ve değerlendirdi.
Videoda ofisteki çalışanları ''Araya girmeyin, araya girmeyin'' diye uzaklaştırarak iş görüşmesine girdiği görülen Weinstein, kendisine elini uzatan Thompson'ı doğrudan kucaklarken görülüyor.
Kadının sırtını okşayan Weinstein, ''Seninle flört etmeme izin var mı'' sorusuna ''Hımmm, bakalım, birazcık var'' karşılığını alıyor.
İşi daha ileri götüren Weinstein, iş görüşmesinin bir noktasında elini masanın altına sokup kadının bacaklarını ellemeye çalışıyor ancak Thompson, "Bu biraz fazla ileri oldu" yanıtını alıyor.
Thompson, videoda yapımcı tarafından Tribeca Grand Hotel'in lobi restoranına davet edilmesini ''Ben bunun görüşme sonrası anlaşmanın bağlanacağı bir buluşma olmasını bekliyordum'' diye açıkladı.
Thompson, herkesin sessiz kaldığı bir dönemde Weinstein'ı ilk suçlayan isimlerden biriydi.
Weinstein'ın avukatı ise video ile ilgili olarak "iki tarafın doğal flört hali" açıklamasını yaptı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Trump'ın adımı sonrası akıllardaki soru: ABD, İran’ı vuracak mı? Abdulkadir Selvi yazdı
"İran’da rejim değişikliği" söylemleri... İddia: Trump ikna olmadı ama 'ani hamle' seçeneği masada
İran’da Mossad ajanı avı! Vatandaşlara ‘ihbar’ çağrısı: Gece güneş gözlüğü takanlar, kapalı perdeler…
ABD donanmasının göz bebeği: USS Nimitz! Orta Doğu yolundaki yüzen nükleer gücün özellikleri neler?
İran: Önümüzdeki saatlerde Israil'e saldırılar yoğunlaşacak