Yulia Timoşenko'nun tape'si Ukrayna'yı salladı!

Ukrayna'nın eski Başbakanı Yulia Timoşenko'nun da gizli konuşma videosu yayınlandı. Timoşenko konuşmayı inkar etmeyerek kendisine ait olduğunu söyledi. Timoşenko konuşmasında "Silahlanıp bu Allah'ın belası Rusları öldürmeliyiz" diyor.
Timoşenko'nun, Ukrayna Eski Güvenlik Dairesi Müsteşarı ve Ukrayna Savunma Bakan Yardımcısı Néstor Shufrich ile yaptığı gizli telefon görüşmesi internete sızdırıldı.
Yulia Timoşenko konuşmasında "Silahlanıp bu Allah'ın belası Rusları öldürmeliyiz" diyor.
Shufrich'in "Az önce bir arkadaşımla konuştum, ağlamak üzereydi, Kırım olaylarından yoruldum" sorusu üzerine eski Başbakan Timoşenko, "Benim bile içimden otomatik silahımı alıp, cephede o Allah'ın belasına ateş etmek geliyor" cevabı veriyor.
Konuşmada Timoşenko daha da ileri giderek, "Bunlar çizmeyi aştılar, derhal silahlanmamız gerekir, (Ukrayna'daki Rusları kast ederek) bu Kasapların hepsini yok etmeliyiz" diyor.
Timoşenko internet aracılığı ile basına sızdırılan konuşmaların eski olduğunu ancak kendisinin yaptığını doğruladı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Halley Kuyruklu Yıldızı'nın Kırıntıları Gökyüzünü Aydınlatacak! Türkiye'den de Gözlemlenebilecek...
'Tesla yeni CEO peşinde' iddiası: Elon Musk'tan yanıt geldi!
İSRAİL’DE ORMAN YANGINI: İsrail orman yangınında son durum ne, söndürüldü mü?
ABD ve Ukrayna arasında imzalar atıldı: Kritik anlaşma hakkında neler biliniyor?
Trump, Musk'ın yönetimde istediği kadar kalabileceğini söyledi