Zelenski: Gelecek hafta Ukrayna için çok önemli olacak

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Ukrayna'nın bağımsızlık günü yaklaşırken yayınladığı mesajında, "Gelecek hafta Ukrayna için çok önemli olacak" dedi.
Rusya-Ukrayna savaşı devam ederken, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski Ukrayna'nın bağımsızlık günü yaklaşırken yeni bir video mesaj yayınladı. Önümüzdeki haftanın Ukrayna için çok önemli olduğunu söyleyen Zelenski, "Devletimiz için, bizim için çok önemli olan yeni haftaya aktif olarak hazırlanıyoruz. Önümüzde Ukrayna'nın Bağımsızlık Günü var. Bu yıl gerçekten çok özel. Bu yıl, işgalin geçici olduğu ve Ukrayna'nın geri döndüğü tam anlamıyla hissedilebilir" ifadelerini kullandı.
"ACIYA DA KATLANMAMIZ GEREKİYOR"
Zelenski, Ukrayna'nın zafere ulaşması gerektiklerini söyleyerek, "Her zaman dürüstçe söylüyoruz. Ukrayna'nın zaferi için hala savaşmamız gerekiyor, hala çok şey yapmamız gerekiyor ve ne yazık ki acıya da katlanmamız gerekiyor. Ukraynalılar kendileriyle, ülkeleriyle ve kahramanlarıyla gurur duyabilirler. Birlikte kalalım ve birbirimize yardım edelim. Yok edilenleri geri getirelim. Tüm halkımız için savaşalım. Ve bugün Ukrayna'yı temsil edenleri neşelendirelim. Kendimize ve Ukrayna'ya inanın" ifadelerini kullandı.
Öte yandan Ukraynalı lider, Rusya'nın özellikle bu tarihlerde 'acımasız eylemler' gerçekleştirebileceğini söyledi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
İran’da Mossad ajanı avı! Vatandaşlara ‘ihbar’ çağrısı: Gece güneş gözlüğü takanlar, kapalı perdeler…
ABD donanmasının göz bebeği: USS Nimitz! Orta Doğu yolundaki yüzen nükleer gücün özellikleri neler?
İran: Önümüzdeki saatlerde Israil'e saldırılar yoğunlaşacak
İran-İsrail geriliminde Moskova'dan yeni öneri: "İran'ın uranyumu Rusya’ya taşınabilir"
G7'den neden erken ayrıldı? Trump, "Macron reklam peşinde" diyerek yalanladı: Sebebi çok daha büyük bir şey!