Zelenski: Gerçek barışa ihtiyacımız var

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Ukrayna'nın güvenliğinin garanti edilmesi gerektiğini belirterek, “Gerçek barışa ihtiyacımız var" dedi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Rusya-Ukrayna Savaşı’nı sona erdirmek için ortak ülkelerle çalışmaya devam ettiklerini bildirdi. Savaşı en kısa sürede sona erdirmek için diplomasinin daha etkili bir hale getirilmesi gerektiğini aktaran Zelenski, “Gerçek barışa ihtiyacımız var ve bunu en çok Ukraynalılar istiyor çünkü savaş şehirlerimizi ve kasabalarımızı yok ediyor. İnsanlarımızı kaybediyoruz” ifadelerini kullandı.
Zelenski, savaşın durdurulup, Ukrayna'nın güvenliğinin garanti edilmesi gerektiğini vurgulayarak, “Amerika ve Avrupalı ortaklarımızla çalışıyoruz ve barışa giden yolda ABD'nin desteğinden büyük umut duyuyoruz” açıklamasında bulundu.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Madleen'deki Fransız aktivist: İsrailli yetkililer, belgeleri imzalamayı reddedenleri tehdit etti
Musk "pişmanım" dedi, Trump affedecek mi? Yanıt verdi...
SON DAKİKA... İran'dan tehdit: Tüm ABD üsleri menzilimizde! "Tereddüt etmeden hedef alırız"
Avusturya’da Okulda Katliam: 21 Yaşındaki Saldırganın Evinden Şok Detaylar!
ICE radarına o da takıldı: TikTok’un 162 milyon takipçili yıldızı ABD’den ayrıldı