Zelenski'nin Washington temasları: ABD savunma sanayi şirketleri yöneticileriyle görüştü

Zelenskinin Washington temasları: ABD savunma sanayi şirketleri yöneticileriyle görüştü
expand
KAYNAK DHA

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, ABD’nin başkentine düzenlediği resmi ziyaret kapsamında ABD savunma sanayi şirketlerinin yöneticileriyle görüştü.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Ukrayna Devlet Başkanlığı Basın Ofisi’nden yapılan açıklamada, “Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, ABD ziyareti kapsamında savunma şirketlerinin yöneticileriyle bir araya geldi. Zelenski, Ukraynalıları kurtaran ve ordumuzun ülkeyi savunmasına yardımcı olan silahları üreten Amerikan savunma şirketlerinin tüm çalışanlarına teşekkür etti” denildi.

Zelenskinin Washington temasları: ABD savunma sanayi şirketleri yöneticileriyle görüştü

Zelenski, yöneticilere yaptığı konuşmada, “Hepinize ve ortaklarınıza teşekkür etmek istiyorum. Çalışanlarınıza da önemli bir şey söylemek istiyorum: Ukrayna için çok şey yaptınız. Sizin gibi insanlar olmasaydı, topraklarımızı savunamazdık” dedi.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow