hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2022 KPSS DHBT sonuçları sorgulama... DHBT sonuçları açıklandı!

    2022 KPSS DHBT sonuçları sorgulama...  DHBT sonuçları açıklandı
    expand

    Kamu Personeli Seçme Sınavı’na 27 Kasım’da giren adaylar, sonuçların açıklanması için gün sayıyordu. Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde çalışmak isteyen kişilerin girdiği KPSS DHBT sınav sonuçları bugün erişime açıldı. İşte 2022 KPSS DHBT sonucu sorgulama ekranı...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) oturumlarından olan DHBT sonuçları gündemde yer alıyor. KPSS -Din Hizmetleri Alan Bilgisi Sınavı (DHBT) sonuçları için tarih ÖSYM tarafından yayımlanan sınav takvimi sonrasında belli oldu. Binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirilen Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT), Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan atamalarda kritik bir rol oynayacak.

    DHBT SONUÇLARI 2022 AÇIKLANDI

    KPSS DHBT sonuçları, 16 Aralık tarihinde ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden açıklandı. Adaylar, sınav sonuçlarına 16 Aralık 2022 tarihinde saat 11.00’dan itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile erişebilecek. DHBT sonuç bilgisinde adayların doğru yanlış sayıları ile ilgili öğrenim düzeyindeki KPSSP122, KPSSP123, KPSSP124 puanları yer alacak.

    KPSS DHBT SONUÇLARI SORGULAMA

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow