hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AÖF bahar dönemi sınav tarihleri 2024! Açık Öğretim ara sınavları ne zaman?

    AÖF bahar dönemi sınav tarihleri 2024 Açık Öğretim ara sınavları ne zaman
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) öğrencileri sınav hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da sınav tarihlerini araştırılıyor. 2023- 2024 Eğitim yılının AÖF sınav takvimine göre ara sınav tarihleri belli oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) güz dönemi sınavlarının ardından bahar dönemi için tarih araştırmaları başladı. Anadolu Üniversitesi tarafından yayımlanan 2023-2024 sınav takvimi sonrasında, sınav tarihleri belli olmuştu. Açık Öğretim sınav tarihleri, Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Sistemi veya ilgili açık öğretim kurumunun akademik takvimine göre belirlenir ve yılda genellikle iki defa, ara dönem (vize) ve dönem sonu (final) sınavları şeklinde düzenlenir. AÖF sınavları yüz yüze uygulanıyor.

    AÇIK ÖĞRETİM BAHAR DÖNEMİ SINAVLARI NE ZAMAN?

    AÖF güz dönemi ara sınavları 9-10 Aralık 2023 tarihlerinde düzenlendi. Dönem sonu sınavı olarak da bilinen final sınavları 20-21 Ocak 2024 tarihlerinde yapıldı. AÖF bahar dönemi ara sınavları ise 23-24 Mart 2024 tarihinde, dönem sonu sınavları ise 25-26 Mayıs 2024 tarihlerinde uygulanacak.

    AÖF SINAV TARİHLERİ TAKVİMİ 2024

    AÖF bahar dönemi sınav tarihleri 2024 Açık Öğretim ara sınavları ne zaman

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow