Irak ile YÖK arasında 'akademik işbirliği' anlaşması

Yükseköğretim Kurulu ile Irak Eğitim Bakanlığı arasında "akademik alanda iş birliği ve koordinasyon" anlaşması imzalandı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Irak Eğitim ve Bilimsel Araştırma Bakanlığından yapılan açıklamada, Eğitim Bakanı Abdurrezzak el-İsa'nın, YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç ve beraberindeki heyeti başkent Bağdat'ta kabul ettiği duyuruldu.
Açıklamada, Bakanlık ile YÖK arasında "akademik alanda iş birliği ve koordinasyon" anlaşması imzalandığı belirtildi.
Ayrıca açıklamada, görüşmede Osmanlı arşivlerinde Irak tarihini incelemek üzere Iraklı öğrencilerin Türkiye'deki üniversitelere gönderilmesi için özel mekanizmalar belirlenmesi konusunda anlaşmaya varıldığı ifade edildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
YKS SINAV GİRİŞ YERİ: YKS Sınav Giriş Belgesi Nasıl Alınır, Nereden? ÖSYM YKS Sınav Belgesi Ekranı
MEB LGS PUAN HESAPLAMA: 2025 LGS Puanı Nasıl Hesaplanır? LGS Baraj Puanı Var Mı? LGS Puan Hesaplama Formülleri
LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? LGS Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? LGS Tercihleri Ne Zaman? www.meb.gov.tr LGS Sonuç Tarihi
YKS BU HAFTA MI? YKS'ye Kaç Gün Kaldı? ÖSYM 2025 YKS (AYT-YDT-TYT) Sınav Gün ve Saati
LGS İKİNCİ OTURUM: LGS İkinci Oturum Kaçta Başlıyor? LGS Sınavı Kaçta Bitiyor? 2025 LGS 2. Oturum Saati