hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Öğretmen atama takvimi ve kadro dağılımı belli oldu mu? Öğretmen atamaları 2024 ne zaman?

    Öğretmen atama takvimi ve kadro dağılımı belli oldu mu Öğretmen atamaları 2024 ne zaman
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, son Kabine toplantısı sonrası medya mensuplarını Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ağırladı. Erdoğan, yakında öğretmen ataması yapacaklarını açıkladı. Bu açıklama sonrasında detaylar merak edilirken bir açıklama da Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den geldi. Peki, Öğretmen ataması 2024 ne zaman? Öğretmen ataması takvimi ve kadro dağılımı belli oldu mu? İşte atanmayı bekleyen öğretmenleri ilgilendiren o detaylar.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Öğretmen atamalarının bu yıl ne zaman yapılacağıyla ilgili tarih araştırmaları yapılan açıklamalar sonrasında yeniden hız kazandı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılacak olan öğretmen atama duyurusunu bekleyen öğretmen adayları, bu yıl kaç bin kişinin atanacağını merak ediyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’den öğretmen atamalarına ilişkin açıklama geldi.

    ÖĞRETMEN ATAMASI 2024 NE ZAMAN?

    Cumhurbaşkanı Erdoğan 2024 Erdoğan öğretmen atamalarıyla ilgili; "Öğretmen atamaları fazla uzamayacak yakında bir miktar atama yapacağız. Ancak şimdi rakam vermek doğru olmaz Milli Eğitim Bakanımız konuyu çalışıyor" açıklamasında bulundu.

    ATAMA TAKVİMİ VE KADRO DAĞILIMI BELLİ OLDU MU?

    Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atamasıyla ilgili olarak, "Takvim de sayı da belli değil, belli olunca açıklayacağız" dedi. Tekin, kamuoyunda konuşulan rakamların doğru olmadığını ve Hazine ve Maliye Bakanlığı ile konuyu görüşeceklerini söyledi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow