hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    12 ay geri ödemesiz 60 ay vadeli kredi başvurusu ne zaman başlıyor? Bakan Nebati’den kredi açıklaması!

    12 ay geri ödemesiz 60 ay vadeli kredi başvurusu ne zaman başlıyor Bakan Nebati’den kredi açıklaması
    expand

    Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati girişimcilere yönelik 6 Kredi paketini duyurdu. Bu gelişme sonrasında 12 ay geri ödemesiz 60 ay vadeli kredi detayları vatandaşlar tarafından merak edilmeye başladı. 12 ay geri ödemesiz 60 ay vadeli kredi başvurusu ne zaman başlıyor, kimler faydalanacak? İşte detaylar..

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, avantajlı faiz oranlarıyla azami 12 ay anapara ödemesiz dönem ve 60 aya varan vade imkanı sunulacağını duyurdu. Twitter'dan açıklama yapan Bakan Nebati "Girişimcilerimize Bayram Müjdemiz; Fikirlerini hayata geçirmek isteyen tüm girişimcilerimize 6 farklı girişimci modeline yönelik finansman desteğini uygun koşullarda devreye alıyoruz" dedi.

    12 AY GERİ ÖDEMESİZ 60 AY VADELİ KREDİ BAŞVURUSU DETAYLARI

    Bakan Nebati, 6 farklı girişimci modeline yönelik finansman desteğini hayata geçirdiklerini ve Halkbank aracılığıyla avantajlı faiz oranları ve azami 12 ay anapara ödemesiz dönem, 60 aya kadar vade imkanı sunulduğunu açıkladı. Henüz ne zaman başlayacağına dair resmi açıklama bulunmuyor. Detayların yakın zamanda belli olması bekleniyor.

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow