16 yılın zirvesini gördü

ABD'nin 10 yıl vadeli Hazine kağıdı yüzde 4,366 getiri ile 16 yılın zirvesini gördü.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
ABD'nin 10 yıl vadeli Hazine kağıdında getiri, bu sabah Asya piyasalarında gerçekleşen işlemlerde 16 yılın zirvesini gördü.
10 yıl vadeli Hazine kağıdında getiri yüzde 4,366 ile Kasım 2007'den bu yana görülen en yüksek seviyeye çıktı. 30 yıl vadeli Hazine kağıdında da getiri yüzde 4,474 ile 12 yılın en yüksek seviyesine test etti.
2 yıl vadeli Hazine kağıdında da getiri yüzde 5'in üzerine çıktı.
Gözlerin Fed Başkanı Powell'ın Cuma günü Jackson Hole'daki sempozyumda yapacağı konuşmaya çevrildiği ortamda 10 yıl vadeli Hazine kağıdı şu sıralarda yüzde 4,34 seviyesinden işlem görüyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
ŞOK 7-13 MAYIS AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU: ŞOK’ta bu hafta neler var? Teknoloji ürünlerinden, elektronik ev aletlerine kadar pek çok ürün!
Emekli promosyonlarında yarış kızıştı! İşte en yüksek promosyon rakamı...
Uzman isim yorumladı: Kritik tahmin sonrasında gram altın 5 bin lirayı geçecek mi?
HABER... Kritik veri açıklandı! Milyonlar merakla bekliyor: Emeklilerin maaş zammı netleşmeye başladı
EMEKLİ PROMOSYONU 2025 | Emekliye tek seferlik 25 bin lira! İşte aranan şartlar...