hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    23 Nisan Milli Piyango sonuçları ve bilet sorgulama ne zaman, saat kaçta millipiyangoonline.com'da?

    23 Nisan Milli Piyango sonuçları ve bilet sorgulama ne zaman, saat kaçta millipiyangoonline.comda
    expand

    Milli Piyango sonuçları 23 Nisan özel çekilişi sonrasında talihli adaylarına duyurulacak. Dileyen herkesin Milli Piyango TV üzerinden canlı izleyebileceği çekiliş sonrasında bilet sorgulama işlemleri “millipiyangoonline.com” adresinde olacak. Peki, 23 Nisan Milli Piyango sonuçları ve bilet sorgulama ne zaman, saat kaçta?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Milli Piyango çekiliş sonuçları için gözler bugün Milli Piyango TV canlı yayınında olacak. 23 Nisan özel çekilişinde büyük ikramiye tam 20 milyon TL olarak belirlendi. Tam biletin 80, yarım biletin 40 ve çeyrek biletin 20 liradan satışa sunulduğu çekilişte bilet sorgulama işlemleri ve sonuçların tamamı ise millipiyangoonline.com adresinde yer alacak.

    23 NİSAN MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI VE BİLET SORGULAMA NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    Talihli adaylarının heyecanla bekledikleri çekiliş 23 Nisan 2021 Cuma günü saat 15:30’da başlayacak. Çekilişin tamamı canlı yayınla Milli Piyango TV adresinden canlı izlenebilecek. Yaklaşık 3 saat devam edecek çekilişin tamamlanmasıyla birlikte Milli Piyango bilet sorgulama da yapılabilecek.

    20 milyon TL’lik büyük ikramiyenin yanı sıra 1 adet 2 milyon TL ve 10 adet 200 bin TL’lik önemli ikramiyeler de olacak. Tam bilet sahipleri ikramiyenin tamamını, yarım bilet sahipleri ikramiyenin yarını ve çeyrek bilet sahipleri ise ikramiyenin dörtte birini elde edecekler.

    MİLLİ PİYANGO SONUÇ SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ...

    23 Nisan özel çekilişinde dağıtılacak toplam ikramiye tutarı ise 87 milyon 300 bin lira olacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow