hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    8 Aralık nöbetçi noter listesi: Bugün hangi noterler nöbetçi?

    8 Aralık nöbetçi noter listesi: Bugün hangi noterler nöbetçi
    expand

    Hafta sonu noterlerde işlem yapmak isteyenler “Pazar günü noterler açık mı?” sorusunun cevabını araştırıyor. Öte yandan 8 Aralık nöbetçi noter listesi de Türkiye Noterler Birliği tarafından yayınlandı. İşte, il il nöbetçi noterler ve adres bilgilerinin yer aldığı iletişim sayfası…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türkiye Noterler Birliği tarafından her hafta Pazar günü olduğu gibi bugün yani 8 Aralık Pazar günü de nöbetçi noter listesi yayınlandı. Özellikle bugün vekalet, tapu, ve alım satım gibi işlemler nedeniyle noterde işlem yapacaklar; “Bugün noterler çalışıyor mu?” ve “Pazar günü noterler açık mı?” sorularının cevabını araştırıyor.

    Hemen belirtelim ki hafta sonu nöbetçi noterler açık ve hizmet veriyor. Peki, bugün hangi noterler çalışıyor? İşte, 8 Aralık nöbetçi noter listesi…

    NÖBETÇİ NOTERLER KAÇA KADAR AÇIK?

    Hafta sonu açık olan nöbetçi kurumlar 10:00-16:00 saatleri arasında çalışacaklar. Özellikle alım ve satımlarda sıklıkla ihtiyaç duyulan noterlerin nöbet usulü hafta sonu da çalışmasıyla birlikte bu kurumlarda işlem yapmak durumunda olan kişiler için büyük kolaylık sağlanmış oluyor. Hafta içi çeşitli nedenlerle noterlere gidemeyen kişiler nöbet sistemi sayesinde hafta sonu da noterlerde işlem gerçekleştirebiliyorlar.

    NÖBETÇİ NOTER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ…

    Öte yandan nöbetçi kurumların yer aldığı listede açık olan yerlerin telefon numaraları ve adres bilgileri de yer alıyor. Dileyen kullanıcı bu bilgilerden hareket ederek nöbetçi kuruma daha kolay ulaşabiliyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow