hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Açıklama geldi! Akbank, Garanti Bankası ve İş Bankası kredi ödemeleri ertelendi mi?

    Açıklama geldi Akbank, Garanti Bankası ve İş Bankası kredi ödemeleri ertelendi mi
    expand

    Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası kredi ödemelerini erteleme kararı aldı. Kamu bankalarından gelen karar sonrası gözler özel bankalara çevrildi. Peki, Akbank, Garanti Bankası ve İş Bankası kredi ödemeleri ertelendi mi?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kamu bankalarından kredi kullanan müşterilerine gelen sevindirici haber virüs tedbirleri kapsamında oluşabilecek ekonomik zorlukları en aza indirecek. Halk Bankası, Vakıfbank ve Ziraat Bankası’ndan gelen peş peşe gelen açıklamalar sonrasında kredi ödemeleri 3 ay ertelendi ek olarak yapılandırma imkanı sunuldu. Bu açıklamalar sonrasında gözler ise özel bankalara çevrildi.

    BAKAN ALBAYRAK: ÖZEL BANKALARIMIZIN DA EŞLİK EDECEĞİNE İNANIYORUM

    Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak “Alınan kararların hayırlı olmasını diliyorum. Bu dinamik süreçte gerekli adımları atmaya devam edeceğiz. Devlet-millet ve iş dünyası el ele bu badirenin üstünden geleceğiz. Kamu Bankalarımızın bu değerli adımlarına özel bankalarımızın da eşlik edeceğine inanıyorum.” İfadelerine yer verdi.

    Bakan Albayrak'tan açıklama

    AKBANK, GARANTİ BANKASI VE İŞ BANKASI KREDİ ÖDEMELERİ ERTELENDİ Mİ?

    Corona virüsü tedbirleri kapsamında çalışma saatleri ve ATM’den para çekme limiti artırma gibi yöntemleri uygulama devreye sokan özel bankalardan kredi ödemeleri ile ilgili de adımlar gelmeye başladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu kapsamda İş Bankası "Müşterilerin 30 Nisan’a kadar anapara, faiz, taksit ödemelerinin 30 Haziran’a kadar ötelenmesine imkan verilecek." açıklamasında bulundu.

    Akbank ise yaptığı açıklamada "Bireysel ve tüzel müşterilerimizin 30 Nisan'a kadar olan anapara, faiz ve taksit ödemeleri talep olması halinde mevcut koşullarla 30 Haziran’a kadar ötelenebilecek." ifadelerine yer verdi.

    Garanti Bankası: Müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre kredi, anapara faiz ve taksit ödemelerini herhangi bir ek koşul aramadan 30 Haziran 2020 tarihine kadar erteleyeceğiz.

    Diğer bankaların ödemelerle ilgili resmi internet adresleri ve sosyal medya hesapları takip edilebilir.

    Yeni ve resmi bir açıklama olduğu takdirde içeriğimizde yerini alacak.


    Bankalardan peş peşe açıklama! 31 Mart'ta ödenmesi gereken krediler ertelendi

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow