hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hafta sonu altın fiyatları ne kadar? 14 Haziran gram altın ve çeyrek altın fiyatı kaç TL?

    Hafta sonu altın fiyatları ne kadar 14 Haziran gram altın ve çeyrek altın fiyatı kaç TL
    expand

    Altın fiyatları haftanın son günü olan 14 Haziran 2020 Pazar günü hafif çaplı gerileme yaşadı. Hafta içerisinde dolar kuru ile paralel olarak yükselişe geçen gram altın diğer altın türlerini de artırmıştı. Peki, çeyrek altın ne kadar oldu ve cumhuriyet altını kaç liradan alınıp, satılıyor?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    14 Haziran 2020 Pazar günü altın fiyatları alım satım yapmak isteyen kişiler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda altında ve dolarda yaşanan sert düşüş sonrası altın hafta içerisinde kademeli olarak yükselmişti. Altının onsunda ve dolarda yaşanan değişimler altının gram fiyatını da etkilemişti.

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Gram altın fiyatı bugün 379,24 TL seviyesinden işlem görüyor. Aynı dakikalarda ons altının fiyatı ise bin 731 dolar seviyelerinde yer alıyor.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Bigpara’dan alınan son dakika altın fiyatları verilerine göre bugün çeyrek altın alış fiyatı 616 TL olarak belirlenirken satış fiyatı ise 622 TL’de yer alıyor.

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

    Özellikle yüksek miktarda alım satım yapmak isteyenlerin tercihlerinden olan cumhuriyet altını ise haftanın son gününde 2 bin 453 TL’den alınıp 2 bin 478 TL’den satışa sunuluyor.

    Altının yeni haftaya hangi seviyede başlayacağı ise 15 Haziran 2020 Pazartesi günü piyasaların açılmasıyla birlikte ortaya çıkacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow