hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altın fiyatları 23 Nisan 2020… Çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL?

    Altın fiyatları 23 Nisan 2020… Çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL
    expand

    Gram altın fiyatı 23 Nisan 2020 Perşembe günü ons altın ve Dolar’ın etkisiyle yüzde 0,20’lik bir artış yaşadı. Dolar / altın paritesi ve ons altının fiyatına bağlı olarak değişkenlik gösteren gram altın 385 TL seviyelerinde dengelendi. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar ve diğer altın fiyatları ne durumda?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altının gram fiyatı ons altında yaşanan yüzde 0,26’lık artışla birlikte 385,48 TL’ye ulaştı. Gram altın fiyatına bağlı olarak diğer altın fiyatları da değişkenlik gösterdi. İşte Bigpara’dan alınan son verilere göre 23 Nisan’da altın piyasasında son durum…

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Bir süredir 600 TL’nin üzerindeki konumunu güçlendiren çeyrek altın yaşanan son değişimle birlikte 619 TL’den alınıyor. Aynı dakikalarda çeyrek altının satış fiyatı ise 634 TL seviyelerinde bulunuyor.

    CUMHURİYET ALTINI BUGÜN NE KADAR?

    Yüklü miktarda yatırım yapmak isteyenlerin tercihi olan ve alım satımda diğerlerine oranla daha az kaybettirmesi nedeniyle tercih sebebi olan cumhuriyet altını ise bugün 2 bin 471 TL’den alınıp 2 bin 533 TL’den satışa sunuluyor.

    Uluslararası piyasalarda altının ons fiyatı ise bin 717 – bin 718 dolar üzerinden işlem görüyor. Altının yeni haftayı nasıl kapatacağı ise 24 Nisan 2020 Cuma günü ortaya çıkacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow