hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altın fiyatları 29 Ekim 2019… Gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç TL?

    Altın fiyatları 29 Ekim 2019… Gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç TL
    expand

    Gram altın fiyatı piyasaların kapalı olduğu haftanın ikinci gününde 280 TL’lik direnç seviyesinden biraz uzaklaştı. Geçtiğimiz günlerde açıklanan MB faiz kararını da döviz kurları ile birlikte olağan seviyesinde atlatan altın fiyatları önemli bir değişim yaşamamıştı. Peki, bugün altın fiyatları ne durumda, çeyrek altın alış ve satış fiyatı ne kadar?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın fiyatları 29 Ekim 2019 Salı günü alım satım yapmak isteyen kişiler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Piyasalarda en çok tercih edilen ürünlerden olan gram altın haftanın ikinci gününde direnç seviyesi olan 280 TL’den uzaklaşarak 274,6 TL seviyelerinde dengelendi.

    Peki, gram altına bağlı olarak değişkenlik gösteren diğer ürünler ne durumda? İşte Bigpara’dan alınan son dakika verilerine göre fiyatlarda son durum…

    ÇEYREK ALTIN ALIŞ FİYATI NE KADAR?

    Yatırımcısının gözdesi arasında yer alan çeyrek altının alış fiyatı 439,5 TL seviyelerine kadar geriledi. Yani çeyrek altınını bozdurmak isteyen kişilere 439,5 TL’lik bir ödeme yapılacak.

    ÇEYREK ALTIN SATIŞ FİYATI NE KADAR?

    Çeyrek altın satın almak isteyen kişiler ise 29 Ekim’de 449,4 TL’lik bir ödeme gerçekleştirecek.

    CUMHURİYET ALTINI BUGÜN NE KADAR?

    Yüklü miktarda yatırım yapmak isteyenlerin tercihleri arasında olan cumhuriyet altını ise bugün 1.820 TL’den alınıp 1.848 TL’den satışa sunuluyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow