hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altın fiyatları 30 Ağustos 2019… Gram altın ve çeyrek altın bugün ne kadar?

    Altın fiyatları 30 Ağustos 2019… Gram altın ve çeyrek altın bugün ne kadar
    expand

    Gram altın yeni direnç seviyesi olan 290 TL’den uzaklaşarak nefes aldı. Gram altındaki küçük çaplı aşağı yönlü değişim çeyrek altın ve cumhuriyet altını gibi diğer ürünleri de etkiledi. Peki, altının gram fiyatı ne kadar oldu ve çeyrek altın kaç TL’den satışa sunuluyor?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın fiyatları piyasaların kapalı olduğu 30 Ağustos 2019 Cuma günü aşağı yönlü değişim yaşadı. 290 TL olarak belirlenen yeni direnç seviyesinden uzaklaşan gram altın bugün 287 TL’de bulunuyor. İşte Bigpara’dan alınan son dakika altın fiyatları verilerine göre piyasalardaki güncel rakamlar…

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Hafta içinin son gününde çeyrek altın 460 TL’den alınıp 470 TL’den satışa sunuluyor. Aynı dakikalarda ons altının fiyatı ise 1.529 dolar seviyelerinde yer alıyor.

    CUMHURİYET ALTINI BUGÜN NE KADAR?

    Alış ve satışta en az fark bulunan ürünlerden olan cumhuriyet altını ise 1.903 TL’den alınıyor. Alım fiyatının 1.903 TL olduğu aynı dakikalarda cumhuriyet altını 1.932 TL’den satışa sunuluyor.

    ALTIN FİYATLARI HAFTALIK BAZDA NE YAPTI?

    Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetleri haftalık bazda ortalama yüzde 0,44 değer kaybederken, külçe altının gram satış fiyatı yüzde 3,32, dolar/TL yüzde 1,13, avro/TL yüzde 1,06 değer kazandı.

    Kapalıçarşı'da işlem gören 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı bu hafta yüzde 3,32 artış yaşadı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow