hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hafta sonu altın fiyatları ne kadar? 8 Eylül 2019 gram altın ve çeyrek altın fiyatı

    Hafta sonu altın fiyatları ne kadar 8 Eylül 2019 gram altın ve çeyrek altın fiyatı
    expand

    Gram altın fiyatı uzun bir sürenin ardından direnç seviyesi olan 280 TL’nin altına geriledi. Geçtiğimiz günlerde 290 TL’ye oldukça yaklaşan altının gramı ardından yeni bir dengelenme süreci içerisine girmiş ve aşağı yönlü ivme yakalamıştı. Peki, gram altın bugün ne kadar oldu, çeyrek altın ve cumhuriyet altını kaç TL’den satışa sunuluyor?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gram altın, çeyrek altın ve cumhuriyet altını gibi diğer ürünleri de etkilediği için fiyatı en çok merak edilen ürünler içerisinde yer alıyor. 290 TL’lik seviyeye direnen ve ardından eski seviyesi olan 280 TL’ye yaklaşan gram altın bugün ise bu seviyenin altına inmiş durumda.

    Bigpara’dan alınan son dakika verilerine göre altının gram fiyatı 8 Eylül 2019 Pazar günü 276,6 TL seviyelerinde yer alıyor.

    ÇEYREK ALTIN BUGÜN NE KADAR?

    En çok tercih edilen yatırımcı ürünleri arasında yer alan çeyrek altın bugün 446 TL’den alınıp 456 TL’den satılıyor. Öte yandan aynı dakikalarda ons altının fiyatı ise 1.506 dolar seviyelerinde bulunuyor.

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

    Alış ve satıştaki oransal olarak az fark nedeniyle yatırımcısının tercih sebebi olan cumhuriyet altını bugün 1.847 TL’den alınıp 1.875 TL’den satışa sunuluyor.

    Altının yeni haftaya nasıl başlayacağı ise 9 Eylül 2019 Pazartesi günü piyasaların açılmasıyla birlikte ortaya çıkacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow