hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altın fiyatları son dakika: Gram ve çeyrek altın ne kadar oldu?

    Altın fiyatları son dakika: Gram ve çeyrek altın ne kadar oldu
    expand

    Altın fiyatları son dakika piyasa hareketleri ve özellikle de Merkez Bankası kararı sonrası ekonomi gündemini takip edenler ve yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. En çok araştırılanlar arasında ise “Gram altın kaç TL oldu?” ve “Çeyrek altın kaç TL oldu?” sorularının cevabı yer alıyor. Peki, gram ve çeyrek altın ne kadar? İşte 25 Temmuz güncel altın fiyatları…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın fiyatları 25 Temmuz Perşembe günü araştırılanlar arsında ilk sıralarda yer alıyor. Özellikle Merkez Bankası’nın faiz kararı sonrası altın fiyatlarındaki son durum yakından araştırılıyor. Karar sonrası “Gram altın kaç TL oldu?” ve “Çeyrek altın kaç TL oldu?” sorularının cevabı arama motoru Google’da en çok araştırılanlar arsında ilk sıralara yerleşti. Peki, gram ve çeyrek altın ne kadar? İşte merak edilen soruların cevabı…

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Altının gram fiyatı direnç seviyesi olan 260 TL’nin üzerinde işlem görmeyi sürdürüyor. En çok tercih edilen ürünler içerisinde yer alan gram altın 25 Temmuz 2019 Perşembe günü yani bugün 262 seviyelerinden güne başladı. Saat 14.30’da ise gram altın 261,99 TL’den işlem gördü.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Çeyrek altın saat 14.30’da 427,76 TL’den işlem gördü. Merkez Bankası faiz kararı sonrası çeyrek altın fiyatlarında dikkat çeken bir değişim gözlemlenmedi.

    İşte saat 14.30’da güncel altın fiyatları:

    CUMHURİYET ALTINI BUGÜN NE KADAR?

    Yatırımcıların en çok tercih ettiği ürünler içerisinde yer alan cumhuriyet altını bugün 1.705 TL’den alınıp 1.730 TL’den satılıyor.  Altının haftalık bazdaki karnesi ise yarın piyasaların kapanmasıyla birlikte ortaya çıkacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    GRAM ALTIN KAÇ TL?

    A: 261,95

    S: 261,99

    CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

    A: 1.725,00

    S: 1.750,00

    YARIM ALTIN KAÇ TL?

    A: 832,76

    S: 855,52

    ÇEYREK ALTIN KAÇ TL?

    A: 417,69

    S: 427,76

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow