hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    22 Ayar Bilezik Kaç Gram? 22 Ayar Bilezik Kaç Gram Ağırlığındadır?

    22 Ayar Bilezik Kaç Gram 22 Ayar Bilezik Kaç Gram Ağırlığındadır
    expand

    Genel olarak bir takı şeklinde değerlendirilen 22 ayar bilezikler, aynı zamanda değişik gramajları üzerinden ön plana çıkmaktadır. Özellikle düğün ve benzeri gibi pek çok organizasyon söz konusu olduğunda hediye olarak takılır.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Aynı zamanda yatırım amaçlı da yine alınır ve uzun vadede değerlendirilir. Bu doğru da 22 ayar bilezikler 10 gram ile başlamaktadır. Ancak bu durum aynı zamanda 15 gram, 20 gram, 25 ve 30 gram gibi değişik miktarlar üzerinden de ön plana çıkar.

    22 Ayar Bilezik Kaç Gram? 

    En çok kullanılan bilezik çeşitleri içerisinde 22 ayar bilezikler yer almaktadır. Hem yatırım amaçlı hem de takı olarak genelde kullanılır. Aynı zamanda ve özellikle farklı organizasyonlarda yakınlara hediye vermek amaçlı önemli potansiyel teşkil eder. Bu doğrultuda 22 ayar bileziğin kaç gram olduğuna gelindiğinde ise bunun 10 gram ile 30 gram arasında değişkenlik gösterdiğini söylemek mümkün. Bu doğrultuda sırasıyla 10 gram, 15 gram, 20 gram, 25 ve 30 gram şeklinde miktarları bulunduğunu söylemek gerekir.

    22 Ayar Bilezik Kaç Gram 22 Ayar Bilezik Kaç Gram Ağırlığındadır22 Ayar Bilezik Kaç Gram Ağırlığındadır?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Söz konusu 22 ayar bilezik olduğu zaman özellikle burma bileziklerin daha fazla tercih edildiğini eklemek mümkün. Ancak Tabii bu durum kişisel isteklere bağlı olarak farklılık yaratabilir. Bununla beraber 22 ayar bilezikler gramaj olarak da farklı ağırlıklara sahiptir. Bu durum güncel fiyatı ile birlikte amaca uygun şekilde tercih ederek alınabilir. Bu konuda 22 ayar bilezikler 10 gram ile başlar. Aynı zamanda 15 gram ve 20 gram gibi miktarları da bulunur. Daha yüksek miktarlar üzerinden yatırım amaçlı özellikle 25 gram ve 30 gram çok fazla tercih edilmektedir.

    22 Ayar Bilezik Çeşitleri Nelerdir?

    Tasarımını ve gramajına bağlı olarak günümüzde birçok farklı 22 ayar bilezik çeşitleri bulunmaktadır.

    - Burma bilezikler

     - Tel bilezikler

     - Örgü bilezikler

     - Ajda bilezikler

     - Kibrit çöpü bilezik 

     - Oluklu bilezikler

    Bu şekilde birçok farklı biçim üzerinden özel üretim ile birlikte 22 ayar ortak olarak bilezik çeşitleri öne çıkmaktadır. Aynı zamanda farklı gramajları doğrultusunda değişik yerlerde amaca uygun değerlendirilebilir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow