hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altın fiyatları 15 Ocak 2021: Çeyrek altın ne kadar? Gram altın bugün kaç TL? Altın fiyatları yükseliyor mu? Cumhuriyet altını, 22 ayar bilezik fiyatı

    Altın fiyatları 15 Ocak 2021: Çeyrek altın ne kadar Gram altın bugün kaç TL Altın fiyatları yükseliyor mu Cumhuriyet altını, 22 ayar bilezik fiyatı
    expand

    Altın fiyatları son dakika yükselişe geçti! Haftanın son işlem gününde altın piyasasındaki son veriler ortaya çıktı. 15 Ocak 2021 Cuma günü çeyrek altın ve gram altın fiyatları, ons altınla bağlantılı olarak yükseliş kaydediyor. Bugün altının onsundaki hafif yükseliş iç piyasadaki altın fiyatlarını da etkiledi. Dün akşam saatlerinde yeniden hareketlenen altın fiyatları güne hareketli başladı. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dünyanın en değerli madenlerinden biri olan ve yatırımcılar tarafından güvenli bir liman olarak görülen altın fiyatları gün içerisinde en çok takip edilen konular arasında yerini almaya devam ediyor. Salgın sürecinde yaşanan tüm gelişmelerin piyasaları etkilemesiyle beraber olumlu aşı haberleri altın fiyatlarının düşüş yaşamasına neden oldu. Geçtiğimiz hafta yaşanan ABD'deki olaylar da altının düşmesine olumsuz etki etti. Dün gece açıklanması beklenen ABD teşvik paketinin altın fiyatlarına olumlu etki edeceği düşünülüyor.  Peki, bugün altının gramı ne kadar ve çeyrek altın kaç TL? İşte 15 Ocak 2021 son dakika altın fiyatları verileri…

    15 OCAK 2021 ALTIN FİYATLARI

    ALTININ ONS FİYATI NE KADAR?

    Ons altının 15 Ocak Cuma gününe 1850 dolar seviyesinde başlamasıyla birlikte altın fiyatlarında yukarı yönlü hareketlilik başladı.

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Gram altının fiyatı haftaya hareketli başlamasının ardından dün itibarıyla fiyatı tekrar güncellendi. İç piyasada gram altın 440 liradan işleme alınıyor.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Bugün çeyrek altın alış fiyatı 719 lira, satış ise 729 liradan işlem görüyor.

    CUMHURİYET ALTINI BUGÜN KAÇ TL?

    Yüklü miktarda yatırım yapanların tercihlerinden olan cumhuriyet altını ise bugün 2 bin 862 liradan alınırken satış fiyatı ise 2 bin 904 lirada bulunuyor.

    22 AYAR BİLEZİK NE KADAR?

    Bugün 22 ayar bilezik alış 400 TL, satış ise 402TL'den işlem görüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    GÜNCEL ALTIN FİYATLARI TIKLAYINIZ…

    2021 yılına dalgalı seyirle başlayan altın fiyatları için uzmanlar tahminlerini belirtiyor. Altın yatırımcılarını hayal kırıklığına uğratmazsa altının yüksek seviyelere doğru fırlayabileceğini belirtiyor. Yılın ilk yarısında teşvik paketinin altın piyasalarını şekillendireceği ikinci yarısında ise enflasyonun piyasaları şekillendireceği düşünülüyor.

    15 Ocak 2021 döviz kurları: Bugün dolar ne kadar, euro ne kadar, kaç TL?

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow