hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altın fiyatları 26 Ekim 2022... Çeyrek altın ne kadar? Gram altın kaç TL?

    Altın fiyatları 26 Ekim 2022... Çeyrek altın ne kadar Gram altın kaç TL
    expand

    Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem günü olan 26 Ekim 2022 Çarşamba günü hafta açılışına yakın bir konumda başladı. Fiyatlarda önemli bir değişimin gözlemlenmediği dakikalarda altının gramı bin lira seviyesinin altında işlem görmeyi sürdürüyor. Peki, bugün gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç TL? İşte 26 Ekim 2022 altın fiyatları…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın yatırımcısının ilgiyle takip ettiği ons altın iç piyasadaki altın fiyatlarını etkilemeyi sürdürüyor. Hafta açılışında altının onsunun yatay bir seviyede yer almasının  ardından gözler iç piyasadaki güncel rakamlara çevrildi. İşte piyasalarda son durum…

    GRAM ALTIN NE KADAR, KAÇ TL?

    26 Ekim 2022 Çarşamba günü altının gram fiyatı 994 liradan işlem görüyor. Altının gramının bin lira seviyesini aşması için ons altında ya da dolar kurunda artış gerçekleşmesi gerekiyor.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR, KAÇ TL?

    Haftanın ikinci işlem gününde çeyrek altın alış fiyatı bin 635 lira olarak belirlenirken aynı dakikalarda satış fiyatı ise bin 660 lirada konumlandı.

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

    Yüksek miktarda alım yapanların tercihlerinden olan cumhuriyet altını ise bugün 6 bin 520 liradan geri alınırken 6 bin 604 liradan da satışa sunuluyor.

    CANLI ALTIN FİYATLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

    Piyasalardaki diğer altın türlerinde güncel fiyatlar ise şöyle;

    Altın fiyatları 26 Ekim 2022... Çeyrek altın ne kadar Gram altın kaç TL

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow