hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çeyrek altın ne kadar, bugün gram altın kaç TL? Son dakika altın fiyatları 6 Mart 2022

    Çeyrek altın ne kadar, bugün gram altın kaç TL Son dakika altın fiyatları 6 Mart 2022
    expand

    Altının gram fiyatı 6 Mart 2022 Pazar günü 900 lira sınırına yakın bir seviyede seyrediyor. Altının onsunda veya döviz kurlarında yaşanacak yukarı yönlü değişimler 900 lira barajının kırılmasını sağlayabilir. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, cumhuriyet altını ve gram altın kaç TL? İşte güncel altın fiyatları…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın fiyatları haftanın son gününde ons altına ve döviz kurlarına bağlı olarak değişim yaşamaya devam ediyor. Rusya’nın Ukrayna’ya müdahalesinin ardından altının onsunda yukarı yönlü değişimler yaşanmıştı. Altının kendi fiyatının değerlenmesi de iç piyasada altın fiyatlarının yönünü yukarı çevirmesine neden olmuştu. Peki, altın fiyatlarında son durum ne?

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Altının gram fiyatı 6 Mart 2022 Pazar günü 899,22 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda altının onsu bin 967 dolarda konumlandı.

    ÇEYREK ALTIN KAÇ TL?

    Haftanın son gününde çeyrek altın alış fiyatı bin 459 lirada yer alırken aynı dakikalarda satış fiyatı ise bin 481 lirada bulunuyor.

    CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

    6 bin lira barajına doğru ilerleyen cumhuriyet altını ise bugün 5 bin 828 liradan geri alınırken 5 bin 902 liradan da satışa sunuluyor.

    Altının yeni haftayı hangi seviyede açacağı ise pazartesi günü piyasaların açılmasıyla birlikte ortaya çıkacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow