hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altın haftası olur mu? Yatırımcılar tetikte: İşte beklenenler...

    Altın haftası olur mu Yatırımcılar tetikte: İşte beklenenler...
    expand

    Altın fiyatları son 1,5 ayın en iyi haftasını geride bıraktı. Yeni haftaya girilirken önümüzde merkez bankalarının faiz karrları e Fed Başkanı Powell'ın ABD Senatosu ve Temsilciler Meclisi'nde yapacağı konuşmalar var. Ons altın günü yükseliş ile açmaya çalışarak güç toplamaya çalışırken yatırımcıların aklında "Bu hafta altın haftası olur mu?" sorusu var. İşte ayrıntılar...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın piyasası faiz artırımlarını fiyatlamaya devam ediyor. Fed ve ECB'nin faiz artırımı yapacağına dair mesajları satın alan altın yeniden ivmelenmeye çalışıyor.

    Yükseliş hareketi gösteren ons altın merkez bankalarının 'enflasyonu dizginlemek için faiz artırımlarına devam' mesajlarından ne kadar etkileniyor?

    ECB FED'İ DENGELER Mİ?

    Fed ve ECB faiz artırımlarını sürdüreceğine yönelik açıklamalar yaparken altın da faiz artırımlarını satın almaya başladı.Altın haftası olur mu Yatırımcılar tetikte: İşte beklenenler...

    Ons Altın faiz artırımı gelişmeleriyle hızlı düşüşünü geri çevirdi. Ons altın güne 1854 dolardan başladı. Gün içinde en düşük 1850 dolar, en yüksek de 1856 dolar seviyesi görüldü.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    GRAM ALTIN PARLIYOR

    Gram Altın fiyatları da ons altına paralel olarak ılımlı yükseliş içine girdi. Gram altın güne 1124 liradan başladı. Gün içinde en düşük 1119 lira, en yüksek de 1127 lira seviyesi görüldü. 

    DAKİKA DAKİKA ALTIN PİYASASI İÇİN TIKLAYINIZ.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow