hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hafta sonu altın fiyatları 12 Mart 2022! Gram altın kaç lira, çeyrek altın ne kadar? Ons altın fiyatı..

    Hafta sonu altın fiyatları 12 Mart 2022 Gram altın kaç lira, çeyrek altın ne kadar Ons altın fiyatı..
    expand

    Ons altın ve döviz kurlarındaki değişimlerin etkilediği altın fiyatları düşüyor mu, yükseliyor mu takip ediliyor. Ons altın, an itibarıyla bugün 1.982 dolar civarında işlem görüyor. Ukrayna Rusya gerilimiyle birlikte yükselişe geçen altın fiyatlarında son durum merak ediliyor. Peki, çeyrek altın bugün ne kadar? Gram altın kaç lira/TL? İşte 10 Mart 2022 altın fiyatları anlık bilgiler..

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Son dakika altın fiyatları anlık olarak takip ediliyor. Hafta sonunun ilk gününde altın fiyatları ekonomiyi ve altın yatırımı yapanların gündeminde. Çeyrek altın ve gram altın fiyatı ise vatandaşlar tarafından en çok merak edilen altın türleri arasında yer alıyor. Rusya Ukrayna gerilimiyle birlikte hem ons hem de gram altın tarafında yükselişler yaşanıyor. İşte Bigpara’dan alınan son verilere göre altın piyasasında son durum…

    ALTIN FİYATLARI 12 MART 2022 ANLIK

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Geçtiğimiz haftalarda 920 lirayı gören gram altın hafta başında zirveyi yeniden yokladı ve bugün 942,22 liradan işlem görüyor.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Altın yatırımcısının en çok tercih ettiği ürünlerden biri olan çeyrek altın bugün 1.530 liradan geri alınırken aynı dakikalarda satış fiyatı ise 1.553 lirada bulunuyor.

    YARIM ALTIN NE KADAR?

    Yarım altın bugün 3.057 liradan alınıyor, 3.104 liradan satılıyor.

    CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

    5 bin liranın üzerindeki konumuyla alıcısını zorlayan Cumhuriyet altını ise 6 bin 095 liradan geri alınırken, 6 bin 186 liradan satışa sunuluyor.

    Hafta sonu altın fiyatları 12 Mart 2022 Gram altın kaç lira, çeyrek altın ne kadar Ons altın fiyatı..

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow