hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hafta sonu çeyrek altın, gram altın ne kadar? 5 Aralık Cumartesi 2020 altın fiyatları 

    Hafta sonu çeyrek altın, gram altın ne kadar 5 Aralık Cumartesi 2020 altın fiyatları
    expand

    Hafta sonunun ilk işlem gününde altın fiyatları 5 Aralık Cumartesi günü altın piyasasındaki güncel verileri gösterdi. Salgın sürecinde yatırımcısının tercihlerinden olan altın, aşı haberleri sonrasında düşüşe geçmişti. Son birkaç gündür yükseliş eğilimi gösteren altın fiyatları bugün düne kıyasla düşüş gösteriyor. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın fiyatları kaç TL? İşte 5 Aralık Cumartesi altın fiyatlarında son dakika verileri…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Güncel altın fiyatları verileri ons altındaki yükselişle birlikte yenilenmeye devam ediyor. Bin 900 dolar seviyelerinden bin 850 dolarlara gerileyen ons altın, ardından bin 800 dolara kadar çekilmişti. Bugünse ons altın bin 1.836 dolardan işleme alınıyor. Hem ons altında yaşanan gerileme hem de dolar kurundaki düşüş gram altın ve diğer altın fiyatlarını aşağı çekmişti. Düne göre altının ons fiyatında bir gerileme mevcut. Geçtiğimiz haftayı dalgalı bir grafikle düşüş içerisinde kapatan çeyrek altın güne 757 liradan başladı Peki, dün yükseliş seyri gösteren altın fiyatlarında son durum ne olur? İşte altın piyasasında son veriler…

    5 ARALIK CUMARTESİ GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

    Aralık ayının ilk haftasında yüzde 3,1 yükselerek 461,4 liraya, altının ons fiyatı ise yüzde 3,4 artarak 1.838.79 dolara çıktı.

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    5 Aralık Cumartesi 2020 günü altının gramı 461,42 liradan işleme alınıyor. Gram altında şu an itibarıyla yükseliş yaşanıyor.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Çeyrek altın alış fiyatı bugün 748,20 lirada bulunurken aynı dakikalarda satış fiyatı ise 757,70 lirada konumlanmış durumda. 

    CUMHURİYET ALTINI BUGÜN NE KADAR?

    Hem alış hem de satış fiyatı 3 bin liranın altına gerileyen cumhuriyet altınının an itibarıyla alış fiyatı 2.992,90 satış fiyatı ise 3.021,60 TL.

    YARIM ALTIN BUGÜN NE KADAR?

    Yarım altın alış fiyatı bugün 1.496,40 lirada bulunurken aynı dakikalarda satış fiyatı ise 1.517,70 lirada konumlanmış durumda.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    22 AYAR BİLEZİK BUGÜN NE KADAR?

    22 ayar bilezik bugün alış fiyatı 421,00 satış fiyatı ise 423,00 liradan işlem görüyor.

    Altın fiyatları yükselir mi, düşer mi?

    Altının gram fiyatı, kasım ayını yüzde 11,3 düşüşle 447,2 lira seviyesinden tamamladı ve tarihi düşüş kaydetti. Dolar/TL'deki gerileme de altının gram fiyatındaki düşüşü de hızlandırdı.Analistler, Covid-19 aşısının yıl sonundan önce bazı ülkelerde uygulanmaya başlanabileceğine ilişkin haberlerin altının ons fiyatını baskılamaya devam ettiğini vurguluyor. Altın fiyatlarındaki düşüşlerin kalıcı olmadığını düşünülüyor.

    DÖVİZ KURLARI 5 ARALIK 2020

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow